Studie Aviation

Home » Studie Aviation
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

De studie Aviation omvat een brede technische opleiding en heeft vier keuzerichtingen, namelijk Aviation Engineering, Aviation Management, Aviation Fligt en Air Traffic Management. In het omvattende geheel leer je tijdens de studie Aviation alles over het functionele en technische aspect van de apparatuur in vliegtuigen en luchthavens. House of Pilots werkt samen met de HVA -Aviation.

Ontdek hoe Contact

Wat houdt de studie Aviation in?

Als jouw hart altijd al sneller gaat kloppen bij het idee om piloot te worden of wanneer je op een luchthaven bent, dan is de studie Aviation wellicht iets voor jou. De studie Aviation is een voorbereiding op een job in de luchtvaart. Dit kan gaan over vliegtuigtechniek (Aviation Engineering), de logistiek van een luchthaven of de uitvoering van een vlucht (Aviation Operations). Van hieruit kan je opgeleid worden om luchtvaartpiloot te worden. Ook verkeersvlieger of luchtverkeersleider zijn mogelijke richtingen waar je voor kan kiezen. Word je getriggerd door deze studie Aviation? Wil je uiteindelijk piloot worden? Kom dan meer te weten over de kostprijs voor een pilootopleiding en breng jouw droom tot werkelijkheid.

Indy

Plan een kennismakingsgesprek in

Ben jij je ervan bewust dat er bij het landen en opstijgen van vliegtuigen heel veel komt kijken? Zie jij hoe alle activiteiten, zowel in de lucht als op de grond, met elkaar verbonden zijn en roep jij volmondig ‘Ik wil piloot worden’? Dan is de studie Aviation wellicht een mooie aanloop voor jou. Kom meer te weten door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)6 536 25 148 of stuur een e-mail naar caspar@houseofpilots.eu voor een kennismakingsgesprek.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager