Wil je luchtvaartpiloot worden?

Heb jij er altijd al van gedroomd om luchtvaartpiloot te worden? House of Pilots biedt je een betaalbare weg naar de cockpit met de vertrouwde kwaliteit. Wij werken samen met European Pilot Selection & Training (EPST) uit Utrecht om jou een volledige opleiding (integrated ATPL) te geven. Vlieg zelf naar de realisatie van jouw dromen en wordt piloot.

Hoe werkt het dan om luchtvaartpiloot te worden?

Je gaat je opleiding volgen en tegelijk werken bij onze partners. Door wat je verdiend kun je de opleidingskosten reduceren tot de helft van het bedrag. Op deze manier kan je de kosten om piloot te worden verlichten.

Totale opleidingskosten € 109.000,-

Voorinvestering € 15.000,-

Inkomsten tijdens werken en leren € 44.000,-

Persoonlijke lening € 50.000,-

Jouw carriëre in een vlucht:

De eerste 12 tot 15 maanden:

Werken en (een vak) leren

Passend bij je competenties en interesses regelen we werk voor je bij onze partners. In deze periode start ook de voorbereiding op de opleiding om luchtvaartpiloot te worden aan onze pilotenschool. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we je graag in een kort overzicht uit.

Wat houdt dit in?

Daarna 16 maanden:

Werken en groundschool

In deze periode ben je aan het werk bij de klantpartner van de eerste fase én aan het studeren voor de groundschool. Je combineert dus werk en studie om in de ideale omstandigheden luchtvaartpiloot te worden. Er zijn meerdere lesmodules. Wij geven jou hiervan graag een duidelijk overzicht.

Bekijk de lesmodules

Vervolgens 9 maanden:

Leren vliegen

In deze periode ga je echt leren vliegen in het buitenland en krijg je een extra training in Nederland. Je bent nu heel dicht bij jouw doel gekomen om luchtvaartpiloot te worden. Dit is de laatste stap voor het effectief piloot zijn. Om die laatste stap te volbrengen zal je heel wat vlieguren volbrengen.

Over je vlieguren

En daarna:

Je bent piloot!

Je bent luchtvaartpiloot geworden! Periodiek onderhouden we je skills. Is er tijdelijk geen werk? Dan kan je aan de slag bij onze partners. Zo ben jij er zeker van dat er een continuïteit zal zijn in jouw werk, inkomen en ontwikkeling.

Meer informatie

Be ready for departure

Ben jij enthousiast en wil je via onze pilotenschool luchtvaartpiloot worden? Dat horen wij bij House of Pilots, graag. We leiden met plezier mensen op die gedreven zijn om verkeersvlieger te worden. Wij bieden jou een maatwerk opleidingsplan voor een integrated ATPL opleiding. Ontdek alle mogelijkheden. Heb je daarnaast al gehoord van de studie Aviation? Neem contact op met Bas en hij vertelt je alles!

Plan direct een afspraak

Meer over ons