Verkeersvlieger worden

Home » Verkeersvlieger worden
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Heb jij er altijd al van gedroomd om verkeersvlieger te worden en passagiers veilig naar hun bestemming te brengen met een verkeersvliegtuig? Bij House of Pilots kan je dat bereiken. Als verkeersvlieger zal jij in de commerciële luchtvaartmaatschappij terecht komen, waarbij je zowel passagiers als vracht naar de juiste locaties brengt.

Ontdek hoe Contact

Wat houdt verkeersvlieger worden in?

Aan onze pilotenschool kan je verkeersvlieger worden. Hoor je jezelf nog als kind roepen ‘Ik wil piloot worden!’ en heb je nog steeds deze droom? Dan beschik je over de passie om deze zware opleiding te volgen. Een verkeersvlieger is een piloot die in de commerciële burgerluchtvaart actief is. Je kiest voor deze opleiding als je graag piloot wilt worden die personen en/of vracht per vliegtuig transporteert. Als luchtvaartpiloot werk je nooit alleen maar altijd samen.

Indy

Meld je aan en ga met overtuiging voor een opleiding tot verkeersvlieger

Ben jij er volledig van overtuigd dat je graag verkeersvlieger wilt worden? Bekijk dan de kosten voor een pilootopleiding en de mogelijkheden die je bij House of Pilots hebt om dit doel te behalen. Ben je nu nog zekerder van jouw standpunt? Neem dan contact op met ons team, of plan een kennismakingsgesprek in met Caspar Looijaard per e-mail via caspar@houseofpilots.eu of telefonisch via +31 (0)6 536 25 148.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager