Piloot worden met een diploma voor de havo

Home » Piloot worden met havo
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Piloot worden met een diploma voor de havo is zeker mogelijk. Aangezien een pilotenopleiding een intensieve opleiding is met veel technische kennis, is het nodig om een havodiploma in handen te hebben. Wanneer je tijdens de havo de vakken wiskunde en Engels had, en bij voorkeur ook met natuurkunde, dan kan je piloot worden.

Ontdek hoe Contact

Piloot worden kan met een afgeronde opleiding op de havo

Heb jij een diploma voor de havo op zak met tenminste Engels en wiskunde en denk je regelmatig: ik wil piloot worden? Bij pilotenschool House of Pilots kom je met dit diploma in aanmerking om een opleiding tot piloot te starten. Natuurlijk moet je daarnaast nog aan enkele andere eisen voldoen, losstaand van jouw kennis en kunde, voordat je een inschrijvingsformulier mag indienen. Denk hierbij aan de minimumleeftijd van 18 jaar of een geschikte lichaamslengte en Body Mass Index. Indien je al deze eisen kan inwilligen ga je verder naar de selectieprocedure. Alle kandidaat-piloten worden aan een selectieproces onderworpen. Hierbij wordt verder gekeken naar de competenties, kwaliteiten, en instelling van de kandidaat-piloot om er zeker van te zijn dat diegene heeft wat nodig is om een goede piloot te worden.

Indy

Schrijf je in of neem contact met ons op

Met een havodiploma of een diploma voor het vwo heb je het vereiste diploma behaald om piloot te kunnen worden. De volgende stap is je aan te melden bij onze pilotenschool. Wees volledig voorbereid en plan een kennismakingsgesprek in met Caspar Looijaard. Stuur een e-mail naar caspar@houseofpilots.eu of bel naar het nummer +31 (0)6 536 25 148.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager