Wil je luchtvaartpiloot worden?

Hoe werkt het leer-/werktraject van House Of Pilots?

Je gaat je opleiding tot piloot volgen en tegelijk werken bij één van onze partners. Op deze manier kan je de kosten om piloot te worden verlichten.

Totale opleidingskosten € 109.000,-

Jouw start-investering € 15.000,-

Inkomsten tijdens werken en leren € 44.000,-

Persoonlijke lening € 50.000,-

Jouw carrière in een vlucht

De eerste 12 tot 15 maanden

Werken en (een vak) leren

Passend bij jouw competenties, interesses en ambities regelen we werk voor je bij één van onze partners. In deze periode start ook de voorbereiding op de opleiding om luchtvaartpiloot te worden aan onze pilotenschool. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Wat houdt dit in?

Aansluitend 16 maanden

Werken en groundschool

In deze periode ben je enerzijds aan het werk bij de klantpartner én daarnaast aan het studeren aan de groundschool. Je combineert dus werk en jouw studie tot piloot. Bekijk hieronder hoe de opleiding is opgebouwd.

Bekijk de lesmodules

Vervolgens 9 maanden

Leren vliegen

In deze periode ga je echt leren vliegen, zowel in het buitenland als in Nederland. Dit is de laatste stap en je bent nu heel dicht bij jouw doel gekomen om luchtvaartpiloot te worden. Je gaat veel vlieguren maken om voldoende ervaring op te doen.

Over je vlieguren

En daarna

Je bent piloot!

Je bent luchtvaartpiloot geworden! We onderhouden je skills. Is er tijdelijk geen werk? Dan kan je aan de slag bij onze partners. Zo ben jij er zeker van dat er een continuïteit is in jouw werk, inkomen en ontwikkeling.

Ready for departure?

Ben jij enthousiast en wil je via onze pilotenschool luchtvaartpiloot worden? We leiden met plezier mensen op die gedreven zijn om verkeersvlieger te worden. Wij bieden jou een maatwerk opleidingsplan om jouw brevet te halen en te financieren.

Plan direct een afspraak