Als piloot werk vinden in de bedrijfswereld

Home » Piloot werk
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Naast het standaard werk van een piloot kan je ook werk vinden in het bedrijfsleven. Wij geloven er bij House of Pilots in dat piloten meer competenties hebben dan enkel het besturen van vliegtuigen. Door de samenwerking met onze partners door heel Nederland is het voor onze piloten mogelijk om op onverwachte plekken in de bedrijfswereld terecht te komen.

Ontdek hoe Contact

Meer dan een piloot in gecombineerd werk

Bij onze pilotenschool ben je meer dan enkel piloot en zet je jouw competenties ook in binnen een andere functie. Door deze combinatie van functies krijgen piloten meer continuïteit in hun werk en ontstaat er meer flexibiliteit voor luchtvaartmaatschappijen en andere organisaties. Ook tijdens jouw opleiding, bijvoorbeeld de studie Aviation, kan je dit combineren. Op deze manier kan je ook de kosten van de pilootopleiding gemakkelijker financieren.


Piloot zijn en meer

House of Pilots, denkt verder en helpt de skills te verbreden van piloten om een synergie te creëren waarmee ze ook voor ander werk ingezet kunnen worden. De piloot krijgt werk in combinatiefuncties waar het begrip ‘piloot’ steeds in zit, bijvoorbeeld Piloot-KYC-Analist of Piloot-beveiligingsdeskundige. Zo ben je naast piloot ook ander werk aan het verrichten en ontstaat er continuïteit in jouw werk, ontwikkeling en inkomen. Voor de luchtvaartmaatschappij ontstaat er in deze samenwerking in klant-partnerrelaties een efficiëntere inzet met piloten die op het juiste moment ‘fit to fly’ zijn. Voor het zakenleven ontstaat er daarbij een zekerheid van medewerkers die op het goede moment ‘fit to the job’ zijn. Zo blijf jij als piloot zeker van werk.

Indy

Kies bewust voor een combinatiefunctie

Zie jij het zo voor je dat je werk hebt als piloot, eventueel in een combinatiefunctie? Bekijk dan zeker welke eisen er aan een piloot gesteld worden, voordat je aan de opleiding kan starten en schrijf je in! Wie weet werk jij binnenkort samen met andere piloten voor een van onze partners. Stel jouw vragen per e-mail aan caspar@houseofpilots.eu of telefonisch via +31 (0)6 536 25 148 of neem contact me ons op om meer te weten te komen hoe wij jouw competenties in kunnen zetten in een andere sector dan de luchtvaart.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager