Piloot worden vraagt om een intensieve training

Home » Piloot training
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Om piloot te worden is er een intense training nodig. Je krijgt zowel theoretische studievakken en doet praktijkervaring op. De modules worden tussentijds geëvalueerd met examens waarvoor je moet slagen. Wanneer je de theoretische blokken volledig afgerond hebt, zal je effectief als piloot training krijgen in het vliegen.

Ontdek hoe Contact

De modules voor een piloot in training

De training van een piloot aan onze pilotenschool is opgesplitst in meerdere blokken. Je krijgt de theoretische vakken voordat je daadwerkelijk gaat vliegen. Er zijn verschillen instapmomenten in een jaar (na de examenblokken). Vakken als ‘Aircraft General Knowledge’, ‘Flight Performance & Planning’, ‘Meteorology’, ‘Navigation’, ‘Operational Procedures’, ‘Communications’ en ‘Principles of Flight’ zijn georganiseerd rondom de examenblokken. Wanneer je deze theoretische training met succes hebt afgerond zal je als piloot met jouw vliegtrainingen starten. Bekijk het gestructureerde overzicht van de volledige theorie van de opleiding en de vlieguren die je hierna in jouw training tot piloot zal maken.

Studie en werk combineren

Bij House of Pilots kan je jouw training voor piloot combineren met ander werk in deze sector. Zo kan je het hoge kostenplaatje financieren, terwijl je met jouw training voor piloot bezig bent. De kostprijs van een pilootopleiding is namelijk hoog en dankzij deze combinatie die wij aanbieden, is het makkelijker om dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Indy

Start jouw training

Blijven de woorden ‘Ik wil piloot worden’ nog steeds door jouw hoofd gaan? Ga dan vol overtuiging voor een House of Pilots pilotenopleiding in samenwerking met EPST. Neem contact op met Caspar Looijaard om een kennismakingsgesprek in te plannen of stel jouw vragen via caspar@houseofpilots.eu of +31 (0)6 536 25 148.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager