Over House of Pilots

De crew van House of Pilots brengt toekomstig piloten samen met bedrijven die zitten te springen om kundig personeel. Samen stippelen we voor onze piloten in opleiding de ideale loopbaan uit. Hierbij haalt de piloot zo snel mogelijk dat felbegeerde vliegbrevet. Ook zorgen we ervoor dat zijn of haar competenties ingezet en ontwikkeld worden in een (luchtvaartgerelateerde) baan bij één van onze samenwerkingspartners.

Ook piloot worden via House of Pilots? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Samenwerken met House of Pilots?

Interesse om samen te werken met House of Pilots of om onze piloten in opleiding in dienst te nemen? Lees hieronder meer over de organisaties met wie wij partnerships hebben en neem contact op met ons.

Organisaties waar onze piloten (in opleiding) werken

Piloten (in opleiding) zijn niet altijd in de gelegenheid om te vliegen. Op het moment dat zij dat niet doen, zijn zij aan de slag bij één van onze partnerbedrijven. Hier ontwikkelen zij de competenties die hun carrièreperspectief verbreden. Door deze samenwerking heeft de piloot (in opleiding) de mogelijkheid een deel van zijn opleiding te financieren. Ook doet hij ervaring op voor het moment dat hij niet vliegt. Onze partnerbedrijven krijgen hiermee hoogopgeleide, ambitieuze nieuwe collega’s waarmee ze een langdurige samenwerking aan kunnen gaan.

House of Pilots werkt samen met bedrijven uit de financiële sector (zoals ABN AMRO, Rabobank en Quoratio), vervoer en logistiek (zoals AviaPartner en Viggo) en overheden (zoals het Ministerie van Defensie en de Luchtmacht). Onze piloten komen bij deze organisaties werken in functies die connectie hebben met hun opleiding, zoals verkeersleider, auditor, safety investigator of analist.

Luchtvaartorganisaties waarmee wij samenwerken

House of Pilots werkt tijdens de opleiding van onze piloten samen met EPST (European Pilot Selection & Training) en EFTC (European Flight Training Center). Beiden staan bekend om hun brede expertise en certificeringen, en jarenlange ervaring in de luchtvaart. Onze piloten in opleiding krijgen hier dan ook de beste start van hun vliegloopbaan.

Luchtvaartmaatschappijen waar onze piloten vliegen

Onze piloten komen bij verschillende airlines terecht. Hiernaast zie je een selectie van airlines waar wij aan piloten aan hebben mogen leveren. Geïnteresseerd in samenwerken met House of Pilots en onze piloten? Neem dan contact op en we verkennen samen de mogelijkheden.

We zijn trotse vrienden van de pilotenpraat podcast

De podcast over de wondere wereld van de luchtvaart gezien door de ogen van de twee bevriende piloten Bart Buitenhuis en Geert Doek. Luister naar Pilotenpraat

Caspar Looijaard

Managing Director

06-536 25 148

Britt van Riel

Teamcoach

06-495 74 223

Bas van Lier

Learning & Development

Minou Arends

Marketing & Communication

Erik Duijkers

Market & Relations

Dion Arends

Market, Relations & Press

Walter Pelgrims

Advisor

House of Pilots crew

Algemeen

Interesse om samen te werken met House of Pilots?

Neem contact op en kom kennismaken