Ik wil piloot worden

Home » Ik wil piloot worden
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Ik wil piloot worden! Dat zijn de woorden van elke kandidaat-piloot wanneer hij besluit om voor een carrière in de luchtvaart te gaan. Die droom omzetten naar de werkelijkheid is mogelijk bij House of Pilots. Met ons ‘Continuous Learning Program’ is het mogelijk naast je opleiding tot piloot een carrièreverrijking te krijgen, doordat je een parallelle functie kunt gaan uitoefenen.

Ontdek hoe Contact

Het traject ‘ik wil piloot worden‘

Bij onze pilotenschool is het mogelijk om ‘ik wil piloot worden’ om te zetten naar ‘ik ben piloot’. Om dat doel te bereiken zijn er eerst bepaalde eisen waar je als kandidaat-piloot aan moet voldoen, voordat je toegelaten kan worden tot de opleiding in Nederland. Wanneer je deze stuk voor stuk kan aanvinken is het tijd voor de selectieprocedure. Tijdens deze pilootselectie wordt elke persoon die piloot wil worden gescreend op zijn kwaliteiten en vaardigheden. Op basis daarvan wordt er gekeken of jij in basis het talent hebt voor een functie als piloot. Wanneer je al deze stappen vlot doorlopen hebt, kan jouw training tot piloot van start gaan. Als alles feilloos verloopt ben jij zo van ‘ik wil piloot worden’ gegroeid tot een ware piloot die een vliegtuig kan besturen en nog vele andere competenties heeft.

Indy

Stel jouw prikkelende vragen

Start bij ‘ik wil piloot worden’ en ga voor een veelzijdig leven, zowel als piloot als in het bedrijfsleven waar jouw competenties sterk worden ingezet met House of Pilots en haar partners. Neem contact op met Caspar Looijaard om jouw kennismakingsgesprek vast te leggen of stel jouw prikkelende vragen per e-mail aan caspar@houseofpilots.eu of telefonisch via het nummer +31 (0)6 536 25 148.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager