Loopbaan

Tijdens je studie ga je aan de slag in het bedrijfsleven. Jouw carrière start hier.

House of Pilots is meer dan een pilotenschool. Het is jouw thuisbasis. Vanaf jouw droom om te gaan vliegen tot aan het moment van je pensioen: House of Pilots begeleidt je bij elke stap. Samen geven we jouw carrière als piloot een vliegende start. Van opleiding tot financiering, en van het zoeken naar de juiste werkgever tot een volledig loopbaanplan dat bij jou past. We werken nauw samen met de luchtvaartmaatschappijen waar jij straks voor gaat vliegen, én met bedrijven waar jij tijdens jouw pilotenopleiding kunt werken.

Indy

Bij welke organisaties kom je te werken?

House of Pilots werkt samen met bedrijven uit de financiële sector (zoals ABN AMRO en Rabobank), vervoer en logistiek (zoals AviaPartner en Viggo) en overheden (zoals het Ministerie van Defensie en de Luchtmacht). Een overzicht vind je hier.

In wat voor functies kom je te werken?

Onze piloten komen bij deze organisaties werken in functies die connectie hebben met hun opleiding, zoals verkeersleider, auditor, safety investigator of analist. We kijken altijd naar jouw competenties en ambities, en zoeken hier een passende baan bij.

Onze piloten vertellen je meer

Benieuwd naar de ervaringen van onze piloten in opleiding? Lees hier meer.

Vincent:

“Ik werk als simulator operator bij Defensie via House of Pilots. In deze rol leid ik de toren- en radar luchtverkeersleiders mee op. Het is een verantwoordelijke taak, maar het geeft veel voldoening om anderen te helpen in hun luchtvaartcarrière.”

Youri:

“Ik ben enorm blij met mijn baan als KYC-analist bij de Rabobank. Het is heel fijn dat House of Pilots en Rabobank me de kans gaven een nieuw vakgebied te ontdekken.”

Diego:

“Ik kon via House of Pilots in een voor mij nieuwe branche terecht, bij de Rabobank. Hier leer ik nieuwe dingen en mijn competenties ten volle benutten. Ondertussen kan ik mijn kennis en vaardigheden als piloot op peil houden en blijven ontwikkelen.”

Thijs:

“Op dit moment ben ik namens House of Pilots werkzaam bij de militaire luchtverkeersleiding als simpiloot. Een uitgelezen kans om alvast kennis en ervaring op te doen in de luchtvaartwereld.”

 

Guus:

“Via House of Pilots kon ik mijn vlieg-skills bij EPST ontwikkelen én daarnaast bij Rabobank aan de slag als CDD-analist.”

Klaar om piloot te worden?

Meld je aan