Piloot worden met diploma voor het vwo

Home » Piloot worden vwo
  • Uitgebreid netwerk
  • Continuous Learning Program
  • Continuïteit in werk

Bij House of Pilots is het mogelijk om piloot te worden met een diploma voor het vwo. Een goede vooropleiding is nodig om er zeker van te zijn dat de kandidaat-piloot in staat is de technische opleiding tot piloot te kunnen voltooien. De minimale vereisten zijn een afgeronde havo-opleiding met Engels en wiskunde, bij voorkeur ook inclusief het pakket natuurkunde. Met een diploma voor het vwo kan je dus zeker de opleiding starten om piloot te worden.

Ontdek hoe Contact

Je kan piloot worden met een afgeronde opleiding van het vwo

Aan onze pilotenschool is het niet nodig om een vooropleiding afgerond te hebben. Om piloot te kunnen worden, hoef je enkel over een havo-diploma of een vwo-diploma te beschikken. Wel is het nodig om aan de vooropgestelde eisen van een kandidaat-piloot te kunnen voldoen. Dit betreft bijvoorbeeld jouw lichaamslengte, ogen, Body Mass Index en een minimumleeftijd van 18 jaar. Indien je deze eisen af kunt vinken en een vwo-diploma hebt, kan je je inschrijven voor de selectieprocedure. Als je bent geselecteerd kun je jouw opleiding tot piloot starten. Heb je deze opleiding succesvol afgerond? Dan kan jij als piloot aan het werk!

Indy

Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomst

Heb jij altijd al gezegd ‘Ik wil piloot worden’ en heb je ook nog een diploma voor het vwo behaald? Dan kan jij jouw opleiding tot piloot starten. Piloot worden met een havodiploma is ook mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Plan een kennismakingsgesprek in met Caspar Looijaard en ontdek welke toekomst jou te wachten staat. Stuur een e-mail naar caspar@houseofpilots.eu of bel naar +31 (0)6 536 25 148 om al jouw vragen te stellen.

Contact Caspar Looijaard voor een kennismakingsgesprek:

Eric Duijkers

Market & Relations

Bas van Lier

Career planning

Dion Arends

Market & Relations

Caspar Looijaard

Managing Director

Walter Pelgrims

Finance

Anne Kee de Beer

Office Manager