Vertrek Ester de Schrijver

Vandaag zwaaien wij vanuit House of Pilots en EPST vol trots en met heel veel dank Ester de Schrijver uit! 

Ester vertrekt dit weekend naar Aero Locarno in Zwitserland om daar te beginnen met het laatste onderdeel van haar pilotenopleiding, het vliegen. Ester heeft de afgelopen 2 jaar via House of Pilots bij Rabobank KvK desk gewerkt, zich daar opgewerkt tot kennisexpert voor haar hele team en ondertussen, sinds mei 2022, haar theorie voor haar vliegopleiding met een gemiddelde score van hoger dan 85% afgerond. Een fantastische prestatie!!! 

Nu dus naar Aero Locarno voor het laatste onderdeel van haar Integrated ATPL pilotenopleiding, het vliegen. En terwijl de andere studenten bij Aero Locarno ook nog vele maanden bezig zullen zijn met hun theorie in de klaslokalen, zal Ester met alleen het mooiste onderdeel van de opleiding, het vliegen, zich bezighouden. 

Heel veel succes en vooral plezier Ester. Geniet enorm en we zijn ongelofelijk trots op wat je allemaal bereikt hebt, en voor en met House of Pilots gedaan hebt de afgelopen 2 jaar.

– House of Pilots –

Dit weekend vertrekt Ester, de eerste EPST piloot in opleiding die via onze samenwerking met House of Pilots het traject heeft gevolgd, naar Zwitserland om daar eindelijk aan haar vliegavontuur te beginnen bij Aero Locarno. Ester heeft de afgelopen 2 jaar via House of Pilots bij de Rabobank gewerkt en in combinatie de theorie van haar vliegopleiding gevolgd, waardoor ze nu ein-de-lijk haar droom kan gaan waarmaken: Vliegen!

Namens EPST wensen wij Ester onwijs veel succes met de start van haar vliegopleiding bij Aero Locarno en geniet ervan! 

– EPST European Pilot Selection & Training –


Meer over House of Pilots