Succesvol Friends of Aviation evenement – De samenvatting

Het Friends of Aviation-evenement, dat onlangs plaatsvond, was een groot succes en bracht klantpartners,aanstaande piloten en piloten samen. Dit evenement bood een platform voor discussies, netwerken en interessante gesprekken. Hier is een samenvatting van de hoogtepunten van dit evenement.

Paneldiscussie met Vertegenwoordigers

Een van de hoogtepunten van het evenement was de paneldiscussie met vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven in de luchtvaartindustrie. De paneldiscussie werd gehost door Dion Arends en Bas van Lier vanuit House of Pilots en omvatte vertegenwoordigers van bedrijven zoals Viggo (Erwin Briene), HR-Ecosysteem (Maarten van Rij), E-Flight (Matthijs Collard), Corendon (Peter Nanninga), Woensdrecht (Patrick Musters), EPST (Eric Duijkers) en House of Pilots (Caspar Looijaard). Deze experts deelden hun inzichten en ervaringen, waardoor deelnemers waardevolle kennis konden opdoen over de luchtvaartindustrie.

Live Podcasts door Pilotenpraat

Tijdens het evenement werden ook live podcasts opgenomen vanuit “Pilotenpraat de podcast”. Geert Doek, Bart Buitenhuis en Michael Bertholet waren aanwezig om deze opnamen te maken, en veel gasten sloten zich aan en hadden boeiende gesprekken tijdens de opnamen. Dit gaf deelnemers de kans om dieper in te gaan op onderwerpen die relevant zijn voor de luchtvaart en de ervaringen van (aspirant) piloten. Leuk om deze podcast te luisteren.

Simulatorervaringen

Een ander interessant aspect van het evenement was de mogelijkheid voor deelnemers om plaats te nemen in vluchtsimulatoren. EPST-studenten lieten gasten genieten van het opstijgen en landen in deze simulatoren. Sommige gelukkigen kregen zelfs de kans om mee te vliegen, wat een glimp gaf van het leven van een piloot.

Netwerkmogelijkheden

Het Friends of Aviation-evenement bood volop gelegenheid om te netwerken. De aanwezigen konden contact leggen met gelijkgestemden en professionals in onder andere de luchtvaartindustrie. Dit leidde tot waardevolle contacten en de mogelijkheid om te discussiëren over carrièremogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Van goed naar beter

Het succes van dit eerste evenement smaakt naar meer. Als je geïnteresseerd bent in de organisatie of deelname aan toekomstige edities, laat het ons weten! Neem daarvoor gerust contact met ons op. Dat vinden we hartstikke leuk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat toekomstige Friends of Aviation-evenementen een begrip worden in de luchtvaartindustrie. 

We eindigen met een shout out naar alle deelnemers en bezoekers van deze eerste editie van Friends of Aviation. Dank voor jullie komst, bijdrage en gezelligheid! 


Meer over House of Pilots